Uw nieuwe vloer

Het kiezen van een parketvloer kan een lastige opgave zijn. U wilt een nieuwe vloer die mooi, praktisch en betaalbaar is.

Maar ook de huidige situatie is van invloed op de keuzes en mogelijkheden die er zijn. Hierbij kunt u denken aan welke ondervloer er ligt, wel of geen vloerverwarming, de bouwstijl van uw woning en bijvoorbeeld uw gezinssamenstelling.

Bij het maken van een keuze kan Van Mierlo Parket u uitstekend helpen. Van Mierlo Parket werkt klant- en oplossingsgericht: u als klant staat centraal.

Of u kiest voor traditioneel parket, massief parket of lamelparket Van Mierlo Parket levert en plaatst alle soorten houtenvloeren van uiteenlopende houtsoorten. Bekijk samen met Van Mierlo Parket welke vloer het beste bij u past.

Van Mierlo Parket is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van:

Uiteraard leveren en plaatsen wij ook nog andere producten die wij niet allemaal kunnen laten zien op deze website. Neem een kijkje op de websites van deze vooraanstaande merken en vraag ons naar de mogelijkheden.

Waar gaat u voor kiezen?

Lamelparket Van Mierlo Parket

Duoplank

Een Duoplank is opgebouwd uit een onderlaag van berkenmultiplex met daarop een massieve toplaag van 3-6 mm dikte van de houtsoort die ú uitkiest. Het aanbod van duoplanken is zeer groot maar helaas is niet elke houtsoort verkrijgbaar. Laat u door Van Mierlo Parket informeren over de mogelijkheden.

visgraat vloer donker

Traditioneel parket

Traditioneel parket, ook wel tapis genoemd, is opgebouwd uit een spaanplaat ondervloer die op de constructievloer (beton of hout) van uw woning wordt verlijmd. Daarop wordt een massieve toplaag van 6 of 9 mm dikte van de houtsoort die u uitkiest verlijmd en vernageld. Daarna wordt de vloer geschuurd en afgewerkt in de door u gewenste afwerking.

visgraat parket close up

Massief parket

Massief strokenparket is opgebouwd uit een massieve 14mm dikke strook met mes en groef. Dit type vloer wordt op de constructievloer (beton of hout) verlijmd. Deze vloer wordt NIET vernageld. Daarna wordt de vloer gepolijst en afgewerkt op de wijze die u wenst. Olie, hardwaxolie of lak. Op deze pagina treft u enkele voorbeelden van ons leveringspakket aan.