Traprenovatie

Bij Van Mierlo Parket vindt u, naast uw nieuwe parketvloer en beton Cire producten,  ook alles voor een mooie traprenovatie. Als uw uw trap wilt laten bekleden met massief hout, eiken trappanelen of laminaatpanelen.

U heeft een ruime keuze uit kleuren en afwerkingen. Wij meten uw trap op locatie in en kunnen indien u dat wenst een offerte voor u samenstellen conform uw wensen.

Wij adviseren onze klanten om voordat wij onze werkzaamheden starten de trap heelmaal kaal te schuren en de zijkanten te lakken zodat de trap in zijn geheel klaar is als wij klaar zijn met de werkzaamheden.

Trap na renovatie

Trenovo overzettreden

Onze leverancier Trenovo levert 17 diverse kleuren traptreden waarvan 5 met een PVC toplaag en 12 met een afwerking van laminaat. Deze traptreden kunnen gecombineerd worden met een stootbord in dezelfde kleur of wit. Of uw trap recht, met 1 of 2 draaien heeft, wij bekleden uw trap op professioneel wijze. Soms kan  het nodig zijn dat de originele treden van uw trap iets ingekort moeten worden omdat anders de overzettreden buiten de trapwangen uitsteken en dat is niet fraai. Om een indruk te krijgen van de kosten van een dergelijke renovatie maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u.

 

Voor

Na

Houten overzettreden

Houten overzettreden zijn er in zowel een rustiek (met noesten) als in een 1e sortering (zonder noesten). Als basis voor deze treden dient de duoplank dus een verlaagd en daardoor zeer stabiele overzettrede. Deze overzettredes zijn in elke gewenste oliekleur leverbaar. Dit geldt ook voor de stootborden. Maar vaak worden witte stootborden i.c.m. eikenhout gebruikt. Tevens kan van deze materialen een open trap bekleed worden. Andere houtsoorten zijn ook leverbaar maar kennen een langere levertijd en relatief hoge prijs.

 

Voor

Na

Massief houten traprenovatie met tapis

Deze vorm van traprenovatie onderscheid zich doordat het in kleine houten delen wordt opgebouwd en niet met panelen. Het echte vakwerk dus en daarmee in elke houtsoort uit te voeren. Informeer nu naar de mogelijkheden en prijzen.

 

Voor

Na