Schuren en renovatie

Uw parketvloer kaal en versleten, of toe aan een andere kleur? Kies dan voor schuren of renovatie van uw parketvloer. Van Mierlo Parket kan uw vloer weer herstellen en aan uw laatste wensen laten voldoen. Of het gaat om uw oude visgraat- of plankenvloer wij schuren uw houten vloer zo goed als stofvrij. Wilt u van de oude olie of waslaag naar een gelakte vloer met een onbehandelde uitstraling? Of toch liever een dekkende witte, grijze of zwarte kleur? U bent bij Van Mierlo Parket aan het juiste adres.

Omdat het schuren en renoveren van houten vloeren specialistisch werk is, scholen wij ons voortdurend bij om u met de nieuwste materialen en processen optimaal van dienst te kunnen zijn met zowel de nieuwste trends als de bewezen producten.

Van Mierlo Parket kan u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van behandeling en afwerking van uw vloer. Klik hier voor een vrijblijvende afspraak.

Ziet u er tegenop om de ruimte in uw huis leeg te ruimen en de meubels op te slaan? Dan heeft Van Mierlo Parket hier de oplossing voor. Wij zorgen dat er een mobiele opslag voor de deur komt en dat alle meubelstukken tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden droog en veilig opgeborgen worden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voor schadeherstel parketvloer

Voor

Na schadeherstel parketvloer

Na

Vraag uw offerte aan bij van Mierlo Parket.
Voor renovatie van parketvloer

Voor

Na renovatie van parketvloer

Na

De werkzaamheden

Over het algemeen is het schuren van uw parketvloer in een korte tijd te realiseren. Dit is mede afhankelijk van de oppervlakte, de mate van slijtage en het type afwerking.

Bij de eerste schuurgang gebruiken wij schuurmateriaal korrel 40 waarna de behandeling met korrel 80 en 120 nog eens overgedaan wordt. Hierna wordt de vloer gepolijst om de vleug van het schuren te neutraliseren. Hierna wordt de olie of laklaag aangebracht. Bij een geoliede vloer is één laag over het algemeen voldoende. Bij een gelakte vloer komen hier nog twee lagen bij. Tussen de tweede en derde laag wordt er ‘tussengeschuurd’. U kunt de tweede of derde dag na aanvang van het werk weer op uw vloer. Uiteraard adviseren wij u daarna over het dagelijks onderhoud om uw vloer in deze staat te behouden.

Uitgangspunt is dat Van Mierlo Parket er alles aan doet om uw vloer er na de behandeling weer als nieuw uit te laten zien. Zodat ú ons visitekaartje bent voor de toekomst.