Over Van Mierlo Parket

Graag stel ik mijzelf, Harrie van Mierlo, aan u voor. Als ondernemer en eigenaar van Van Mierlo Parket streef ik er naar om u als klant blij te maken met uw nieuwe of gerenoveerde vloer. Met onze jarenlange ervaring, mijn ‘roots’ in de parketbranche, onze passie voor het vak en klantgerichte instelling zijn wij uw partner als het gaat om het uitzoeken van uw nieuwe parketvloer of het renoveren van uw huidige parketvloer.

Naast uw tevredenheid over de gang van zaken en het eindresultaat is het voor ons als VPL lid van belang om de kwaliteit van de door ons geleverde diensten en producten hoog te houden.

Samen met een vast team parketteurs staan wij dagelijks voor u klaar om uw vloer te repareren, aan te helen, te renoveren of uw nieuwe vloer te leveren en te plaatsen.

Wij doen dit in de regio van Hoek van Holland tot en met Amsterdam waar wij specialist zijn op het gebied van renoveren en plaatsen van traditioneel tapisparket. Maar dagelijks plaatsen wij ook menige duoplank en lamelparketvloer.

Uiteraard bieden wij u ook, naast onze massief houten vloeren onze laminaat en klik’ PVC vloeren van Douwes Dekker aan.

Behalve voor een mooie vloer kunt u ook bij ons terecht voor de randafwerking en onderhoudsmiddelen.

Ons motto: Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Harrie van Mierlo
Offerte nieuwe vloer bij van Mierlo Parket aanvragen.

Onze winkel

Inrichting Showroom van Van Mierlo Parket
Inrichting Showroom van Van Mierlo Parket

Op 1 mei 2016 heeft Van Mierlo Parket haar winkel geopend om u als orienterende consument een goed aanbod te kunnen laten zien van de mogelijkheden op het gebied van houten vloeren.

Of u op zoek bent naar traditioneel- of lamelparket bij ons heeft u een ruime keuze. Maar ook leveren wij verouderde- of vintagevloeren in patroon gelegd of als strook. Daarnaast kunt u nog kiezen uit een opbouw als Duoplank dat zeer geschikt is in combinatie met vloerverwarming of als tapisparket.

Klikt u hier voor de openingstijden.

Zoals u zult merken bij een bezoek aan onze winkel bieden wij een een breed assortiment aan houten vloeren in vele houtsoorten, kleuren en patronen.

Om u van een goed passend advies te kunnen voorzien is het voor ons gemakkelijker als u sfeerfoto’s maakt en/of een plattegrond van de ruimte meeneemt tijdens uw bezoek. Nadat u uw keuze heeft gemaakt komen wij op locatie de situatie inmeten en de technische staat van de ondervloer e.d. opnemen waarna wij met alle gegevens een passende offerte voor u opstellen. Dit doen wij met grote zorg waarbij wij letten op de wettelijke vereisten en de legvoorschriften voor parketvloeren. Hiermee waarborgen wij voor u een vloer van hoge kwaliteit met een lange levensduur en veel woonplezier.

Van Mierlo Parket is aangesloten bij de VPL (Vereniging Parketvloeren Leveranciers) en heeft daardoor Verkoop- en Leveringsvoorwaarden die samen met de consumentenbond zijn opgesteld waardoor uw rechten optimaal vertegenwoordigd zijn. Naast het werken met goede producten van vooraanstaande leveranciers in de parketbranche plaatsen wij alle type vloeren volgens de Legvoorschriften Parketbranche

Als ondernemer vind ik het van belang dat het hout dat wij verwerken tot parket van goede kwaliteit is en op verantwoorde manier onttrokken is uit het bosgebied. Om dit optimaal te waarborgen gebruiken wij vooral FSC gecertificeerde materialen. Wat FSC inhoudt leest u hier

 

10 goede redenen om te kiezen voor Van Mierlo Parket

  • Maak een afspraak en u hoeft niet te wachten op andere klanten.
  • 100% aandacht voor uw situatie.
  • Alles direct duidelijk en helder.
  • Eén duidelijk aanspreekpunt.
  • Flexibel in het maken van afspraken, ook buiten winkelopeningstijden.
  • Een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.
  • Goede leveringsvoorwaarden.
  • Alleen gediplomeerde medewerkers.
  • Producten van de beste leveranciers.
  • Lokaal gevestigd, dus dichtbij.
Inrichting Showroom van Van Mierlo Parket
Inrichting Showroom van Van Mierlo Parket