Over Van Mierlo Parket

Graag stel ik mijzelf, Harrie van Mierlo, aan u voor. Als ondernemer en eigenaar van Van Mierlo Parket streef ik er naar om u als klant blij te maken met uw nieuwe of gerenoveerde vloer. Met onze jarenlange ervaring, mijn ‘roots’ in de parketbranche, onze passie voor het vak en klantgerichte instelling zijn wij uw partner als het gaat om het uitzoeken van uw nieuwe parketvloer of het renoveren van uw huidige parketvloer.

Naast uw tevredenheid over de gang van zaken en het eindresultaat is het voor ons als erkend CBW lid van belang om de kwaliteit van de door ons geleverde diensten en producten hoog te houden.

Samen met een vast team parketteurs staan wij dagelijks voor u klaar om uw vloer te repareren, aan te helen, te renoveren of uw nieuwe vloer te leveren en te plaatsen.

Wij doen dit in de regio van Hoek van Holland tot en met Amsterdam waar wij specialist zijn op het gebied van renoveren en plaatsen van traditioneel tapisparket. Maar dagelijks plaatsen wij ook menige duoplank en lamelparketvloer.

Uiteraard bieden wij u ook, naast onze massief houten vloeren onze laminaat en klik’ PVC vloeren van Douwes Dekker aan.

Behalve voor een mooie vloer kunt u ook bij ons terecht voor de randafwerking en onderhoudsmiddelen.

Ons motto: Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Harrie van Mierlo
Offerte nieuwe vloer bij van Mierlo Parket aanvragen.

Onze winkel

Op 1 mei 2016 heeft Van Mierlo Parket haar winkel in Ypenburg in Den Haag geopend om u als orienterende consument een goed aanbod te kunnen laten zien van de mogelijkheden op het gebied van houten vloeren.

Of u op zoek bent naar traditioneel- of lamelparket bij ons heeft u een ruime keuze. Maar ook leveren wij verouderde- of vintagevloeren in patroon gelegd of als strook. Daarnaast kunt u nog kiezen uit een opbouw als Duoplank dat zeer geschikt is in combinatie met vloerverwarming of als tapisparket.

Omdat wij u graag nog beter helpen bij het kiezen van uw vloer hebben wij onze winkel verhuisd naar Hofcampweg 107b 2241KE in Wassenaar. U vindt ons daar onder de nieuwe naam STOER & VLOER.

Zoals u zult merken bij een bezoek aan onze winkel bieden wij een een breed assortiment aan houten vloeren in vele houtsoorten, kleuren en patronen. Daarnaast treft u ook een groot aanbod aan van beton cire toepassingen.

Om u van een goed passend advies te kunnen voorzien is het voor ons gemakkelijker als u sfeerfoto’s maakt en/of een plattegrond van de ruimte meeneemt tijdens uw bezoek. Nadat u uw keuze heeft gemaakt komen wij op locatie de situatie inmeten en de technische staat van de ondervloer e.d. opnemen waarna wij met alle gegevens een passende offerte voor u opstellen. Dit doen wij met grote zorg waarbij wij letten op de wettelijke vereisten en de legvoorschriften voor parketvloeren. Hiermee waarborgen wij voor u een vloer van hoge kwaliteit met een lange levensduur en veel woonplezier.

Van Mierlo Parket is erkend CBW lid en heeft daardoor Verkoop- en Leveringsvoorwaarden die samen met de consumentenbond zijn opgesteld waardoor uw rechten optimaal vertegenwoordigd zijn. Naast het werken met goede producten van vooraanstaande leveranciers in de parketbranche plaatsen wij alle type vloeren volgens de Legvoorschriften Parketbranche