Massief parket

Eiken visgraat

Het massieve parket, ook wel planchettes genaamd, is leverbaar in een Eiken rustiek uitvoering, dus met noesten. De afmetingen van 60 x300mm met een dikte van 10mm zorgen dat het in vrijwel elke ruimte toegepast kan worden. Deze planchettes kunnen gelegd worden als stroken, blokpatroon maar zeker ook als visgraatpatroon.

Deze vloer kan op twee manieren rondom afgewerkt worden

 • Met band maar zonder bies
 • Zonder band en bies

De vloer wordt altijd geplaatst d.m.v. een volle verlijming op de ondervloer en kan eventueel i.c.m. vloerverwarming toegepast worden.

Dit massief visgraatparket heeft als groot voordeel dat het erg aantrekkelijk in prijs is. Dat komt doordat het relatief goedkoop is qua productie en relatief weinig arbeid vergt om te plaatsen. De afwerking geschiedt door de vloer te polijsten waarna het geolied wordt, hierdoor ontstaat een zeer ‘rustieke’ uitstraling. Maar ook schuren en olieen is een optie.

Wij plaatsen deze vloer compleet inclusief polijsten en olie-afwerking voor € 79,00 / m2 inclusief BTW. Wilt u de vloer wel laten schuren en olieen dan kost dat € 89,- per m2

Vraag uw offerte aan bij van Mierlo Parket.

Bamboe stroken

Het massieve bamboeparket is leverbaar in de kleuren ‘Naturel’ en ‘Caramel’. De afmetingen van 96×960 cm met een dikte van 15mm zorgen dat het in vrijwel elke ruimte toegepast kan worden. Alle delen zijn voorzien van een mes en groef en een kleine vellingkant wat een mooi egaal maar vooral een stijlvol eindresultaat geeft.

Bamboe kan geleverd worden als:

 • Side pressed
 • Plain pressed
 • Density

Massief Bamboe kan als strokenvloer geplaatst worden. Zowel zwevend als volverlijmd. Maar Bamboo is ook leverbaar als duoplank en biedt zeer veel mogelijkheden qua legpatroon en is leverbaar en vele maten.

In het geval van een volle verlijming op de ondervloer kan deze vloer toegepast worden i.c.m. vloerverwarming.

Dit massief strokenparket heeft als groot voordeel dat het ecologisch en erg aantrekkelijk in prijs is. Dat komt doordat het relatief goedkoop is qua productie en relatief weinig arbeid vergt om het te plaatsen. Deze Bamboevloeren zijn kant en klaar gelakt.

Wij plaatsen deze vloer compleet inclusief afwerking al vanaf € 75,00 inclusief BTW

De voordelen van massief parket

 • Snel te plaatsen

  Door de mes en groef verbinding is de vloer snel en vlak te plaatsen omdat er geen ondervloer noodzakelijk is.

 • Zeer goede prijs

  Doordat er geen ondervloer nodig is en de vloer niet persé geschuurd hoeft te worden is de prijs een groot pluspunt

 • Geen spijkergaatjes zoals bij traditioneel parket

  Omdat de vloer alleen verlijmd en niet vernageld wordt zijn er geen spijkergaatjes waardoor er later bij het opschuren van de vloer ook geen blinkende spijkertjes tevoorschijn kunnen komen. (kostenbesparend)

 • Maar 14 mm dik

  Omdat er geen ondervloer gebruikt wordt is de dikte zeker 4 mm minder dan bij traditioneel parket wat in bepaalde situaties een groot voordeel kan zijn.