Laminaat

Wie een nieuwe vloer zoekt, kijkt altijd of het karakter daarvan goed bij zijn woonbeleving past. De vloerkeuze is immers bepalend voor de sfeer in je huis en de verdere inrichting daarvan. Genoeg redenen om alleen tevreden te zijn met een laminaatvloer die een sfeer creëert waarbij je je helemaal happy voelt, die je woning meerwaarde geeft en die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is. Bij Douwes Dekker vind je altijd de vloer die het beste bij jou past!

Om een indruk te krijgen van de uitgebreide collectie van Douwes Dekker Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom om te kijken en te voelen aan deze mooie laminaatvloeren. Tevens kunnen wij dan een offerte op maat voor u samenstellen inclusief ondervloer, randafwerking en plaatsen.

Nieuw is de ‘Galant’ serie van Douwes Dekker met een visgraat motief dat leverbaar is in 4 tinten voor maar € 34,95 per m2 heeft u al een mooie visgraat laminaatvloer.

Waarom laminaat van Douwes Dekker

Grote keuze

Je kunt kiezen uit vele tientallen zeer natuurgetrouwe houtdecors in diverse formaten. Bij Douwes Dekker vind je bovendien altijd de randafwerking die perfect bij je nieuwe vloer past!

Hoge krasbestendigheid

Laminaat is uitstekend bestand tegen krassen van het meeste kinderspeelgoed, nagels van huisdieren en wieltjes van kantoormeubels, mits deze van het ‘zachte’ type zijn. Ter voorkoming van onnodige krassen raden wij aan onder de poten en glijders van je meubels goede (vilt)glijders aan te brengen. Vraag hiernaar bij de Douwes Dekker®-dealers.

Slag- en stootbestendig

De opbouw van het laminaat maakt je vloer uiterst slagvast, waardoor deze zelfs voldoet in de meest veeleisende omgevingen. De kunsthars toplaag beschermt de vloer zo goed mogelijk tegen schade door vallende voorwerpen, naaldhakken enzovoort.

Vlekken geen probleem

Laminaat is uitstekend bestand tegen allerlei vlekken. Zelfs die van koffie, wijn en cosmetica. Verwijder vlekken wel altijd direct.

Waterbestendig

De watervaste toplaag en het nauwsluitende kliksysteem van onze laminaatvloeren bieden een uitstekende bescherming tegen water of ander vocht. Dweil plassen water en vocht wel altijd gelijk op.

Geluidsarm

In combinatie met de juiste ondervloer is laminaat geluidsarm. Dit geldt voor de de ruimte zelf en ook naar je benedenburen toe.

Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

Laminaat is geschikt voor op vloerverwarming en -koeling. Wij adviseren je hier altijd een van onze dealers bij te betrekken voor het beoordelen van de situatie ter plaatse en het voorschrijven van de juiste ondervloer en installatiemethode.

Zeer onderhoudsvriendelijk

Dankzij het egale oppervlak komen stof en los vuil niet in de vloerbedekking zelf terecht, zodat je dit met een stofwisser of -zuiger heel gemakkelijk kunt verwijderen. Met de minste inspanning altijd een schone vloer!

Extreem slijtvast

De combinatie van de stabiele, harde HDF-drager en slijtvaste toplaag maakt laminaat extreem slijtvast. Hierdoor zul je er vele jaren plezier van hebben.

Thuis of op het werk

Door de hierboven beschreven voordelen is laminaat geschikt voor zowel thuis als op het werk. Wij adviseren je graag welke Douwes Dekkervloer het beste bij jouw wensen past!

Milieuvriendelijk

Al het hout dat in de Douwes Dekker-vloeren verwerkt wordt, komt uit duurzaam beheerde bossen.