Schadeherstel en aanhelen

Schadeherstel en aanhelen is nodig als uw parketvloer door omstandigheden zwaar beschadigd is geraakt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld lekkage of het laten vallen van zware voorwerpen. In geval van waterschade adviseren wij u direct de beschadigde delen van de vloer te laten verwijderen om de schade te beperken.

Vaak is het zo dat er delen van uw vloer vervangen kunnen worden om het geheel weer een mooie uitstraling te geven. Hierna kan de hele vloer of een deel daarvan opnieuw geschuurd en afgewerkt worden.

leggen visgraat parket uitbouw

Voor

aanleg-visgraat-parketvloer-openhaard-2
visgraat parketvloer zonder rand

Na

visgraat parket openhaard lijst

Schadeherstel

In veel gevallen vallen de herstelkosten van waterschade aan uw vloer onder de inboedel- of opstalverzekering. In geval van schade door derden valt het meestal onder de aansprakelijkheidsverzekering van derden. Informeer bij uw verzekering naar de dekking. De verzekering zal u om een offerte van een vakman vragen. Deze stellen wij graag vrijblijvend voor u op.

Offerte aanvragen bij van Mierlo parket
Vloer voor schadeherstel

Voor

Vloer na schadeherstel

Na

Aanhelen

Wanneer u uw woning ingrijpend gaat wijzigen door bijvoorbeeld een wand te verplaatsen of uit te bouwen, kan het nodig zijn dat de vloer in de nieuwe delen van uw huis aangepast moet worden. Van Mierlo Parket kan dan het ontbrekende deel van de vloer aanhelen. Zonder dat u hiervan verschil ziet met de bestaande vloer. Van Mierlo Parket adviseert u graag over de mogelijkheden.