Raamdecoratie

Bij Van Mierlo Parket vindt u, naast uw nieuwe parketvloer, ook uw nieuwe raamdecoratie van het merk Daantje Dekker. Al deze producten worden door ons op locatie ingemeten, op maat geproduceerd en indien u dat wenst door ons gemonteerd. Het spreekt voor zich dat alle uitvoeringen met koordjes, kindveilig zijn.

U kunt kiezen uit vele materialen, uitvoeringen, kleuren en montagemogelijkheden. Maar ook aan welke kant u het bedieningsmechanisme wilt hebben.

Wij stellen samen met u een passende offerte op locatie op, op basis van de meetgegevens, mogelijkheden maar vooral conform uw wensen en voorkeuren.

Lamelgordijnen en horizontale jaloezieën: gemakkelijk schoon te houden

Als het om raamdecoratie voor schuine ramen gaat zijn lamellen zeer geschikt. Ze zijn er zowel in stof als PVC. De PVC lamellen

zijn gemakkelijk te reinigen en worden daardoor vaak gekozen voor bijvoorbeeld badkamers en keukens en kantoorruimtes.

 

Houten en aluminium jaloezieën: voor ieder interieur geschikt

Voor een strakke en tijdloze uitstraling kiest u voor houten of aluminium jaloezieën en te verkrijgen in zowel standaard maten als maatwerk. Houten jaloezieën passen door de natuurlijke kleuren vrijwel bij ieder interieur. Daarentegen past de aluminium uitvoering het beste bij strak interieur.

 

Duorolgordijnen en rolgordijnen: zelf de lichtinval bepalen

Rolgordijnen zijn erg handig en praktisch. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en designs. Duorolgordijnen onderscheiden zich van gewone rolgordijnen doordat ze kunnen schakelen tussen open en dichte panelen. U bepaalt dus zelf hoeveel licht u doorlaat of hoeveel privacy u wilt creëren.

 

Plissé en Duette gordijnen: steeds gebruiksvriendelijker

Deze raamdecoratie kenmerkt zich door het harmonica-achtige uiterlijk. Door de jaren heen is de gebruiksvriendelijkheid van deze raamdecoratie enorm verbeterd. Het verschil tussen plissé en duette is het aantal vouwen van de stof. Plissé heeft een enkele vouw en duette een dubbele.

 

Vouwgordijnen: voor luxe en gemak

Deze gordijnen vouwen zichzelf in plooien wanneer u ze omhoog trekt. U kunt hiermee gemakkelijk de hoeveelheid licht bepalen door ze hoger of juist lager te laten hangen. Daarnaast zijn deze gordijnen gemakkelijk demonteerbaar hierdoor kunt u ze gemakkelijk wassen.

 

Horren, raamhorren en hordeuren: houdt ongedierte buiten

Horren beschermen u en uw huis tegen het ongedierte dat bij warm weer bij u naar binnen wil. Met een hor (voorzet)raam of deur kunt u dus uw huis luchten zonder dat er vliegen, muggen en wespen moeiteloos naar binnen vliegen. Er zijn horren voor zowel ramen als deuren.